Kolding fjord restaurant

Restaurant Koldingfjord

Besøg vores fantastisk restaurant og café på Hotel Koldingfjord, med direkte udgang til terrasse og udsigt til Kolding Fjord.

Restaurant Koldingfjord på Hotel Koldingfjord i Kolding byder dig velkommen til en dejlig middag – også selvom du ikke overnatter på hotellet

Gastronomi – Hotel Koldingfjord

Gastronomi

Restaurant Koldingfjord 1 ligger placeret i med direkte udgang til den smukke terrasse fra hovedbygningen og har panoramaudsigt ud over fjorden.

Besøg vores fantastisk restaurant og café på Hotel Koldingfjord, med direkte udgang til terrasse og udsigt til Kolding Fjord

Restaurant Koldingfjord I

På nuværende tidspunkt tilbyder vi samme menu i både Restaurant Koldingfjord og Café Louise. Café Louise er åben alle ugens dage fra kl. 12.00 – 22.00, og er et …

Café Louise – Hotel Koldingfjord

Café Louise

Konferencer & Møder · Ophold, Fester & Gastronomi.

Besøg Cafe Louise og nyd den skønne udsigt til Kolding Fjord. Få et måltid i afslappede omgivelser i Cafe Louise hos Hotel Koldingfjord i Kolding.

Hotel Koldingfjord

Café Louise. 34 anmeldelser. Nr.51 ; Restaurant Koldingfjord. 94 anmeldelser. Nr.35 ; Hr & Fru Paps Vin & Tapas. 238 anmeldelser. Nr.1 ; Restaurant Ti Trin Ned.

De 10 bedste restauranter i nærheden af Hotel Koldingfjord

De 10 bedste restauranter i nærheden af Hotel Koldingfjord – Tripadvisor

Restaurant Koldingfjord, Kolding: Se 94 objektive anmeldelser af Restaurant Koldingfjord, som har fået 4 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr.

Restauranter i nærheden af Hotel Koldingfjord i Kolding på Tripadvisor: Find anmeldelser fra rejsende og personlige billeder af spisesteder i nærheden af Hotel Koldingfjord i Kolding, Danmark.

Restaurant Koldingfjord, Kolding – Restaurantanmeldelser

Restaurant Koldingfjord, Kolding – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

RESTAURANT KOLDINGFJORD. SERVERES MANDAG-LØRDAG I RESTAURANTEN KL 18.00 – 22.00. Gældende fra 6. juni til og med 3 juli 2019.

Restaurant Koldingfjord, Kolding: Se 94 objektive anmeldelser af Restaurant Koldingfjord, som har fået 4 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 35 af 127 restauranter i Kolding.

Restaurant Koldingfjord – Hyggelig restaurant i Kolding

Restaurant Koldingfjord ligger i forbindelse med Hotel Koldingfjord og er et dyrt, men godt spisested. Restaurant Koldingfjord har uddannede tjenere og …

RESTAURANT KOLDINGFJORD MENU

Restaurant Koldingfjord i Kolding – Studenterguiden.dk

Restaurant Koldingfjord i Kolding – Restauranter – StudenterGuiden.dk

Restaurant Koldingfjord ligger i forbindelse med Hotel Koldingfjord og er et dyrt, men godt spisested. Restaurant Koldingfjord har uddannede tjenere og kokke til at tage sig af gæsterne – selve menukortet er omfattende og maden er af høj kvalitet.

Keywords: kolding fjord restaurant, restaurant koldingfjord